hu de
   

tajgadepo telep bannaer

bannerhazpalyazat small

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Egyre inkább igény mutatkozik a rendezvény helyszínének különleges, egyéni, de mindenképpen rendezett és stílusos kialakítására.

Elárusító faházaink minden igazán lényeges tulajdonságban különböznek a hagyományos, árusító faházaktól. Erősített falszerkezetüknek köszönhetően,  melyek keresztirányú  elemekkel vannak erősítve -, kitűnően bírják a szállítást és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. A rendezvényszervezők, akik gyorsan szerelhető, praktikus, de legfőképpen esztétikus faházakban képzelik el az árusok megjelenését, azok számára ezek a faház pavilonok az ideális megoldások.

View the embedded image gallery online at:
http://holzhaus.hu/index.php/fa-epitmenyek#sigFreeId4920613046

Ezek a helyek az egész család számára kínálnak kényelmes kuckót, búvóhelyet.

A meleg hónapokban a kerti szaletli amolyan kültéri szobaként is funkcionál, ám ha téliesítjük, a hideg évszakokban is számtalan dologra használhatjuk.

Jól jöhet a szaletli a kerti étkezésekhez, amikor délben tűz a nap. Este pedig néhány gyertyatartó vagy mécses használatával igazi meghitt kerti menedék lehet.

View the embedded image gallery online at:
http://holzhaus.hu/index.php/fa-epitmenyek#sigFreeId50066b4100

A garázs mérete az autók számától függ. A faépítmény egy, két, vagy akár több autónak is otthont adhat.

A garázs tartó gerendái és falainak vastagsága a megrendelő óhajától függően készül és szigeteléssel is ellátható. A tetőfedéshez bitumenes zsindely vagy cserép használható. Az ajtók és ablakok fából készülnek, opcionálisan az ablakokat zsalugáterrel látjuk el. Kérésre a garázs oldalai tárolóval (fa, szerszám és egyebek) egészíthető ki.

View the embedded image gallery online at:
http://holzhaus.hu/index.php/fa-epitmenyek#sigFreeIdd8802e4f88

A szaunázás kedvező élettani hatását senki sem vitatja. Nem véletlen, hogy elengedhetetlen kelléke lett otthonainknak, mely menedéket nyújt a télen átfagyott testnek és egyben közösségi térként is funkcionál.

A meleg hatású anyagok, a természetes fa felületek ugyancsak a hőérzetet emelik, a gyertyák hangulata és a napfényhez közeli, sárgásan világító lámpák mind egyszerű eszközök a meleg hangulat megteremtéséhez.

A szaunák a különösen nagy és folyamatos igénybevétel miatt megkövetelik a biztonságos és a helyi adottságoknak legmegfelelőbb építési megoldásokat. A szauna éveken át tartó mindennapos használatát kizárólag első osztályú alapanyagok felhasználásával és tökéletes kivitelezéssel érjük el. Az alapos tervezés, kifogástalan és határidőre történő elkészítés valamint a folyamatos gondoskodás a működő szauna alapfeltételei. Az erdei fenyő valamivel magasabb gyantatartalmának köszönhetően rendkívül ellenálló és kellemes gyantaillatot áraszt. Ezt a típust enyhén csomós erdei fenyő változatban is ajánljuk, amit a csomómentes kivitelhez képest kedvezőbb áron kínálunk.ű

View the embedded image gallery online at:
http://holzhaus.hu/index.php/fa-epitmenyek#sigFreeIdde95386133

Praktisch, stabil, ästhetisch und passend für jede Gelegenheit egal ob Volksfest, Trödelmarkt, Private Veranstaltung, Hochzeit oder Weihnachtsmarkt.

Unsere Marktstände sind Qualitätsarbeit und werden nach exakter Planung durch unsere Schreinermeister und Fachleute hergestellt. Die Wandbauteile und die Dachkonstruktion garantieren ein Höchstmaß an Stabilität und Lebensdauer.

View the embedded image gallery online at:
http://holzhaus.hu/index.php/fa-epitmenyek#sigFreeId4920613046

A pergola elsősorban pihenőhelyként funkcionál a kertben, de látványelemként is fontos szerepet tölt be.

A pergola a kert egyik meghatározó látványeleme lesz, ezét kialakítására, a megfelelő arányokra érdemes nagyobb figyelmet fordítani. A pergola nem véletlen népszerű napjainkban hiszen környezetbarát megoldást kínál az árnyékos pihenősarok kialakítására még a kisebb kertben is. Vázát fa gerendákból ácsoljuk, a függőleges tartó oszlopokra helyezzük a keresztgerendákat vagy élére állított pallókat. Az így kialakított tetőre gyakran futtatnak szőlőt, rózsát, borostyánt.

View the embedded image gallery online at:
http://holzhaus.hu/index.php/fa-epitmenyek#sigFreeIda8001726c9

TAJGA – DEPO KFT segít Önnek, hogy a vadászat igazi élmény legyen! MAGASLESEK, ETETŐK, EGYEDI GYÁRTÁSOK

A képen látható magaslesek 2m - 4m magasak. Felső része általában 1,2 X 1,2 méteres. Egy darab ülőke található benne (akár lehajtható), az oldalfal és az ülőke a vadász magasságához van méretezve a gyors és pontos lövés érdekében. Lábak, taposó, szerkezeti részek minden esetben időtálló fából készülnek.

A robosztus nehéz szerkezet mozgatása több emberes feladat, ezért igény esetén gyártását lapra szerelve, megrendelői igényekhez igazodva tetszőleges formában és méretben vállaljuk.

View the embedded image gallery online at:
http://holzhaus.hu/index.php/fa-epitmenyek#sigFreeIda1a1dc501e

Weboldal készítés By Fjood