hu de
   

tajgadepo telep bannaer

bannerhazpalyazat small

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Szibériai szauna

A szaunázás kedvező élettani hatását senki sem vitatja. Nem véletlen, hogy elengedhetetlen kelléke lett otthonainknak, mely menedéket nyújt a télen átfagyott testnek és egyben közösségi térként is funkcionál.

A meleg hatású anyagok, a természetes fa felületek ugyancsak a hőérzetet emelik, a gyertyák hangulata és a napfényhez közeli, sárgásan világító lámpák mind egyszerű eszközök a meleg hangulat megteremtéséhez.

A szaunák a különösen nagy és folyamatos igénybevétel miatt megkövetelik a biztonságos és a helyi adottságoknak legmegfelelőbb építési megoldásokat. A szauna éveken át tartó mindennapos használatát kizárólag első osztályú alapanyagok felhasználásával és tökéletes kivitelezéssel érjük el. Az alapos tervezés, kifogástalan és határidőre történő elkészítés valamint a folyamatos gondoskodás a működő szauna alapfeltételei. Az erdei fenyő valamivel magasabb gyantatartalmának köszönhetően rendkívül ellenálló és kellemes gyantaillatot áraszt. Ezt a típust enyhén csomós erdei fenyő változatban is ajánljuk, amit a csomómentes kivitelhez képest kedvezőbb áron kínálunk.ű

Weboldal készítés By Fjood