hu de
   

tajgadepo telep bannaer

bannerhazpalyazat small

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Faház típusok

Cégünk azon ügyfelek ideális partnere, akik hosszú távon kiszámítható kapcsolat keretében, klasszikus vagy éppen modern megoldásokat keresnek. Jelenlegi ügyfeleink már ismerik vállalkozásunkat: tudják, mi nem csak egy terméket, vagy pusztán szolgáltatást kínálunk, hanem tevékeny részt vállalunk a feladatok megoldásában.

Megrendelőink már tudják, hogy számíthatnak ránk hosszú távon, sikeres együttműködésre törekszünk!

A tervezés során az egyik kulcskérdés az építendő ház mérete. Erre általános szabályt nem lehet mondani, mindenkinek saját magának kell a reális igényeit felmérni. Az alapos tájékozódás elengedhetetlen a tervezés előtt.

Ma már számos megoldás közül választhat. Létesítményeink hosszú távú, felhasználóbarát és költségkímélő üzemeltetése már a tervezéskor realizálódik. Tökéletes eredmény érdekében szakértőink bevonása elengedhetetlen már az ötlet születését követő első lépéseknél.

Technikai hátterünk lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, kollégáink felkészültsége pedig az előkészítést és a szakszerű kivitelezést.

Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy megtisztelnek bennünket bizalmukkal!


bigger lakohazak

Rönkből vagy gerendából épített lakóház valóban környezetbarát technológiát képvisel, hiszen ez az a szerkezet, melynek előállítása és felépítése legkevésbé szennyezi a környezetet. Az ilyen családi ház többnyire tömör fából épül, de készülhetnek kiegészítő hőszigeteléssel, réteges szerkezettel. Egy faház belsejébe lépve egyértelműen érezni hogy ez más, mint egy hagyományos ház. A fa kellemes illatának és színének köszönhetően mással nem összetéveszthető, meleg, otthonos hangulatot nyújt.


bigger hetvegi hazak

Hétvégi házainkban számtalan lehetőség kínálkozik a lélek ápolására. Egy tó melletti bungalóban vagy hegyi gerendaházban töltött pihenés során ismét helyre állíthatja testi-lelki egyensúlyát. A hagyományos anyagok és a világos, letisztult koncepciók találkozása segítségére lesznek Önnek a környezettudatos kikapcsolódásban. Lehet egyetlen kis család befogadására alkalmas vagy éppen nagyobb alapterülettel rendelkező, különálló és külön bejáratú házikó. Alapfeladatok megoldásán túl, miszerint családok számára kell otthont teremtenünk, a környezetbe való illeszkedés a legfontosabb kihívás.


bigger kerti hazak

Sokan mindent megadnának csak lehetne egy praktikus és tetszetős kerti helységük. Ajánlatunkban többfunkciós, az ÖN számára is elérhető házikókat mutatunk be. Mindben érződik az átgondolt kialakítás, különböző kreatív ötletek, jól átgondolt formavilág.

Weboldal készítés By Fjood