hu de
   

tajgadepo telep bannaer

bannerhazpalyazat small

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

aKis alapterületen is lehet nagyot alkotni. Ez a kétszintes 54m2 alapterületű rönkház békés, otthonos atmoszférát teremt tulajdonosának. A földszinten 2 hálószoba, 1 nappali, 1 fürdő és a mellékhelyiség kapott helyet. A falak színe struktúrája,mintázata önmagában meghatározza a belső terek légkörét. Az emeleti 2 hálószoba pedig egy olyan intim szféra ami barátságos ,meghitt,meleg de ingerszegény hangulatával értünk van,kényelmünket szolgálja.

SIMI23SIMON – egy precízen megtervezett hétvégi épület, ugyanis a viszonylag kis alapterülettel rendelkező faházban kényelmes feltételeket kell biztosítani, pihenni vágyó tulajdonosának. A kialakításnak köszönhetően nem csak a faház belső jelenthet kényelmes kikapcsolódást, hanem a hatalmas fedett terasz is fontos eleme lehet egy nyári baráti, vagy családi összejövetelnek, sütögetésnek. A jó hangulat garantált egy ilyen nyári faházban.

aValóságos pihenőhely született az elszigetelődés nyugalmával, ahol az ember a ruháival együtt minden szerepétől megszabadulhat. Ez a 48m2 -es rönkázunk 200mm –es Észak-Orosz rönkökből épült, melyben 1 hálószoba, 1konyha, 1 nappali és mellékhelyiségek kaptak helyet. Rönkházainkat mindazoknak ajánljuk,akik szeretik és igénylik a természetes fa kisugárzását, melegségét és megnyugtató hatását érezni otthonukban.

aHétvégi ház jellemzője, hogy kis alapterületen kell választ adniuk egy teljes család mindennapi életéhez szükséges helyekre. Hiszen egy nyaralás alatt is legtöbbször ugyanazok az igényeink mint a hétköznapokban. Helytakarékos beépített bútorokkal rendeztük be a rendelkezésre álló tereket, így mindennek meglett a maga helye, nincs sem rendetlenség, sem zsúfoltság a házban.

aJól átgondolt térszervezés, tágas nappali, kényelmes konyha külön hálók kialakítása jellemzi Feind nevű faházunkat. Ebben a 48 m2 – es faházunkban a középpontban a nappali kapott helyet ,mely a családi élet közösségi élménye, a vendégvárás, az ünnepi ebédek vagy a nagy társasjáték partik színhelye. Vagyis csupa kellemes dolog társul a nappali és az étkező fogalmához. A belső megoldások terén a stílus diktálta elvárásokat ügyesen ötvözték a praktikus megoldásokkal és a jól fenntartható otthon kívánalmaival.

aA nyugodt pihenés, a kiegyensúlyozott reggelek és esték érdekében a lakás legintimebb és legszemélyesebb terét személyiségének és ízlésvilágának megfelelően formálhatja.

Ebben a 36m2 –es variálható belső elrendezéssel bíró faházunkban jól elkülöníthető szekciók  ( háló, konyha ,fürdő) vannak. A részletek összhangja  a modern és a klasszikus keveredéséből adódó eklektikában rejlik.

image0002A könnyűszerkezetes faházak favázas rendszerű építmények, amelyek falelemeit bajai üzemünkben gyártjuk. A tartószerkezet oszlopokból és gerendákból áll. A könnyűszerkezetes faházak oszlopait 60cm - 70 cm távolságonként helyezzük le, amelyek a gerendákkal együttesen egy stabil szerkezetet alkotnak. A külső- és belső falak borítása egyedi rendelés szerint történik (OSB, gipszkarton, lambéria, hajópadló, stb.). A könnyűszerkezetes házak látszógerendás fafödémmel rendelkeznek, amelyet szükség esetén mestergerendával erősítünk meg. Ezek a faházak könnyen fenntarthatóak és teljes mértékben megfelelnek a biztonság és komfort szempontjából. A hőszigetelésük kifogástalan, amely energetikai szempontból nagyon hatásosak. Az faépítmény szerkezete teljes mértékben környezetbarát anyagból épül.

aMindenki tapasztalta már, hogy napsütéses napokon aktívabbak vagyunk.A napfény pozitívan befolyásolja lelki állapotunkat. Ez a ház olyan, amiben örökké nyaralna.
Fedett terasszal rendelkező 56m2 gerendaházunk kellemes atmoszférát nyújt minden korosztály számára.Az életterek egymástól jól elkülönülnek, az egyik szárnyban a nyugalmat találják meg (hálók, a wc,a fürdő), míg a másik a nyüzsgés, pörgés, kikapcsolódás helye.

aEgyaránt alkalmas lakó és hétvégi háznak is. Tetőtér beépítése lehetővé teszi azt, hogy a pihenni vágyók a tetőtéri szobába zavartalanul elvonuljanak, míg a teraszok és a földszinten közösségi élet folyhat.

 

IMG 6946Wellnessezni támad kedve? Nincs kedve órákat tölteni utazással, hogy eljusson a legközelebbi wellness központba? Nincs is jobb annál, mint amikor csak a saját udvarának egyik szegletéig kell elsétálnia egy kényeztető pezsgőfürdőért, vagy egy finn szaunás méregtelenítésért. Az Imi fantázianévvel ellátott kerti wellness faházunk egyénre szabott pihentető kényeztetést, kikapcsolódást nyújt tulajdonosának. Príma vörösfenyő alapanyaggal a párás, nedves környezet nem tesz kárt a fa anyagában, garantáltan hosszú élettartamot biztosít. A fenyő rusztikus textúrájával és kellemes illatával különleges élményt biztosít. Testreszabott kialakításokkal az Ön saját wellness faháza, maximálisan feledteti a hétköznapok fárasztó monotonitását.

aMindenki tapasztalta már, hogy napsütéses napokon aktívabbak vagyunk. A napfény pozitívan befolyásolja lelki állapotunkat. Ez a ház olyan amiben örökké nyaralna. Zsindelyezett, fedett terasszal rendelkező 36m2 gerendaházunk kellemes atmoszférát nyújt minden korosztály számára. Az életterek egymástól jól elkülönülnek, az egyik szárnyban a nyugalmat találják meg (hálók, a wc,a fürdő), míg a másik a nyüzsgés, pörgés, kikapcsolódás helye.

aElsősorban nyaralónak hétvégi háznak ajánljuk. Kis méretével is kényelmes lakhatást biztosít. Külső stílusjegyeiben vízpartinyaraló hangulatát idézi. Terasz kényelmes helyszínt biztosít nyár esti vacsorákhoz. 

Weboldal készítés By Fjood