hu de
   

tajgadepo telep bannaer

bannerhazpalyazat small

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

aMi, amikor ezt a házat megterveztük, egy átlagos családot vettünk alapul. Anyuka, apuka, két gyermek és a kutya. Ez alapján épp a kutya volt, akinek elsőként megtaláltuk a helyét. Az udvar. Négy szekciója, a három háló, a tisztaság blokk és a nappali-konyha-étkező jól elkülönül egymástól. Utóbbi annyira, hogy ugyan egy tér, de a tervezésnek köszönhetően olyan, mintha nem is egyben lenne.

 

aTökéletes praktikum 114 m2-en.
„MISKA”- egy igazi gyöngyszem. A nagyon jól elkülönülő három szoba és fürdőszoba a pihenést az intim szférát biztosítja a családtagoknak, míg a ház másik részén a nappali étkező konyha pedig alkalmas szintér a családi együttlétre. Az előszoba, kamra és külön WC, ahol elfér még a kazán is, teszi teljessé és tökéletessé az épületet.

aALBERT gerendaházunk Ausztria egyik legszebb és legcsendesebb részén fekszik. Az ízlésesen berendezett gerendaház 10 helyiségével várja a pihenni vágyó tulajdonosát. A szobák 15 m2 és 20 m2 közötti alapterületűek, változatos elrendezéssel, keleti és nyugati tájolással rendelkeznek. A földszint udvari részén kertkapcsolatos, teraszos, világos nappali kapott helyet. Az emeleten 3 háló található, 3 rendelkezik erkéllyel. Az épület a legmodernebb gépészeti megoldásokkal és technikai újdonságokkal épült, különös figyelemmel az ÖKO-HÁZ jellegre. A különböző stílusú bútorokból álló nappali közepén egy piros kanapé tölti meg élettel a teret.

a„OSZKAR” egyszerű vonalvezetésű, letisztult és praktikus tervezés eredménye. Nagyon jól bútorozható nappali-étkezőből, egy kicsit elkülönülő konyhából, valamint a kiszolgáló helységekből, külön WC, kamra és háztartási helységből áll a közösségi terület. A praktikus közlekedő gardrób jól elválasztja a nappalit a két tágas szobától és a fürdőszobától, így tudja a nyugalmat és az intimitást biztosítani.

aANDREAS - igazi luxus, tökéletes kényelmet nyújtó otthon. Minden megtalálható benne, ami egy modern családi háztól elvárható, három nagy, teljes értékű szobával rendelkezik, ahol a magánszféra is kialakítható. Két fürdővel, egy dolgozó, vagy vendégszobával és egy háztartási helyiséggel bír. A majdnem 55m2-es nappali étkező konyha egység a gyönyörű, hatalmas belső légterével és az óriási ablakfelületekkel, az igazi luxusérzést nyújtja a lakói számára.

aCsendet és nyugalmat szerető tulajdonos tervei alapján épült meg otthonául szolgáló gerendaháza, ahol kitűnő levegő, csodálatos környezet veszi körül. Az építészet ősi alapanyaga vezette arra, hogy egy tájba illő boronaházat építsen. Gerendaház 68 négyzetméterében.

1Nem nagy, de minden elfér 76m2-en. 
„Dora” egy kis barátságos otthon. A modern elrendezésnek köszönhetően igazi családi fészek alakítható ki és a viszonylag kis alapterület ellenére is nagyon jól berendezhető. Két szoba, fürdőszoba, tágas konyha-étkező és nappali helyiség található benne. Ideális akár nyaralónak, hétvégi háznak is.

aEDINA mikor a gyerekeknek külön szoba kell 125 m2-en.
„EDINA” egy nappalival és három lakószobával rendelkezik. Elkövetkezik a gyerekek életében is az az időszak, amikor igénylik a magán területet és szívesen elhúzódnak a saját szobájukba. Ebben a házban több kisebb helyiség található, így mindenki számára külön lakóteret lehet biztosítani. Konyha, fürdő, külön WC, háztartási helyiség teszi komfortossá az épületet.

aAmikor egy ház alapterületének közel a fele a nappali (és a vele egyben lévő konyha és étkező) területe, akkor hallgatóságunk már ámulatba esik. És ha azt mondjuk, hogy egy 185 m2-es családi házról beszélünk? Azt meg el sem hiszi… Pedig igaz. Ennek a háznak a nappalija 74 m2. Hatalmas családi, baráti összejövetelek, táncos mulatságok ideális helyszíne lehet. De az is lehet, hogy csak egy átlagos család átlagos hétköznapjának tökéletes élettere.

1A ház, mely a négy háló és a méretes nappali-konyha-étkező mellett már a garázst is magába foglalja. Ám mérete még így is akkora, hogy leendő tulajdonosának nem kell azon izgulnia, hogyan fizeti ki a magas fűtésszámlát. Mert az, köszönhetően a méreteknek, a kiváló szigetelésnek és a minőségi nyílászároknak, nem lesz magas. 

01Nagyvonalú otthon 155 m2-en. 
„TERI” az átgondolt és jól kidolgozott tervezésnek köszönhetően, egy igazi modern nagyvonalú otthon. Három szobával, két fürdővel, konyhával, kamrával és egy tágas előszobával rendelkezik. De a ház koronája a gyönyörű, világos nappali-étkező egység. Hatalmas panorámás ablakokkal és a letisztult elegáns lakóterével egy ideális élettér, ahol az egész család összegyűlhet.

image0007Szolid elegancia 105 m2-en.
„GABI” - egy igazán praktikus három lakószobából és egy nappali, étkező, konyha egységből álló családi ház. A visszafogott, szolid eleganciát sugalló hatalmas kétszárnyú teraszajtó szinte behozza a természetet a szobákba. Szentendrén épült 115 m2 – es gerendaházunk, melyben a fa burkolatú fürdő hangulatát a letisztult formavilágú bútorok határozzák meg.

0image002TIKA - egy ház azoknak, akik két kamaszodó gyermeket nevelnek, akik egymással rendkívül jól kijönnek, de nem igazán igénylik, hogy otthon tartózkodásuk ideje alatt szüleikkel minden pillanatban találkozzanak. A három hálóból kettő ugyanis a ház egyik felében, míg a harmadik a másik felében, a nappali-konyha-étkező és a fürdőszoba szomszédságában található. 

image001Mindennek kell hely 119 m2-en. 
„INGRID” egy igazán izgalmas és mozgalmas, nyüzsgő családi ház. Gyerekek, vendégek, munka, főzés, étkezés, pihenés, szórakozás, mindenki megtalálja a számára éppen fontos területet. Nappali, étkező, konyha, kamra, három lakószoba, dolgozó, fürdő, külön WC, gardrób és még egy háztartási helyiség is megtalálható a lakótérben és mindez egy tökéletes egységbe és praktikumba ötvözve.

image0002Könnyűszerkezetes technológiával épített 145m2-es faházunk a tradicionális stílust képviseli. A sok szobával és rakodótérrel. Az atmoszférát a részletek teszik teljessé: fehérre festett falak, faajtók, különálló bortároló, kerámiaburkolat, rejtett világítás. Kis térben is megvalósulhat a kényeztető, elegáns fürdőszoba. A fal és a bútorok azonos burkolata, a különleges mosdókagyló és pult, az ötletes világítás harmonikus környezetet teremtenek.

 

  

a

Egyszerűen különleges! Ez az a ház, mely nem hivalkodó, zseniálisan megtervezett formájával mégis mindenki figyelmét felkelti. RÖNKHÁZNAK egyszerűen kisugárzása van! És csak 63 négyzetméter! De abban a 63 négyzetméterben aztán benne van minden. Három háló, WC és fürdőszoba, nappali-konyha-étkező. És sok-sok fény! 

 

image001ZOLA egy igazán elegáns nagyvonalú modern otthon. Hatalmas tágas tereivel minden igényt kielégítő otthont teremthet azoknak, akik két szinten képzelik el az életüket. A földszinten a nappali konyha-étkező reprezentatív teret alkot, de bőven elfér az előszoba, zuhanyzó, háztartási helyiség és kényelmes lépcső is. Az emeleten a nyeregtetőnek köszönhetően három nagy, teljes értékű szoba és egy fürdőszoba,WC található.

image001MARINA - Megrendelőnknek látványos designbútorok nélkül alakítottuk személyre szabott, kényelmes otthont. Fontos kérés volt, hogy legyen elegendő, praktikus tárolóhely, méretes asztallap és inspiráló környezet kedves rajzokkal, képekkel, az ablakból feltáruló változatos látvány. Rendszeres otthoni munkát segíti a tetőtéri dolgozószoba berendezése: a hosszú pult valójában több, egymás mellé állított íróasztal.

aHa egy házban elfér egy közel 50 négyzetméteres nappali, egy 19 négyzetméteres garázs, három darab tíz négyzetméteresnél nagyobb szoba (a kötelező elemek mellett, mint a WC, fürdőszoba, kamra), és még egy 5 négyzetméternél nagyobb háztartási helyiség is, ráadásul mindez 117 négyzetméteren, akkor nyugodtan elmondhatjuk: ez a ház kiválóan meg van tervezve! És nem csak jól, ideálisan is. Kis család nagy térigénnyel, nagy család normális térigénnyel, ifjú házasok nagy családi vagy baráti körrel, nagymama és nagypapa sok gyermekkel és sok, szünidőt itt töltő unokával... Ez a ház mindenkinek ajánlott.

 

Weboldal készítés By Fjood